28.09.23 

ImageЛитовська компанія J&C Aero нещодавно завершила масштабний проект, в рамках якого вона надала послуги з модифікації та оновлення салону державного літака Airbus A319 Corporate Jet, який використовується для авіаперевезень Президента України.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Як повідосляється, під час реалізації проекту інженери J&C Aero розробили зміни в конструкції, необхідні для інтеграції нової системи розваг у польоті і модернізації системи управління салоном літака. J&C Aero також успішно забезпечила сертифікацію EASA модифікацій кабіни представницького класу.

Команда компанії також була посередником у постачанні навігаційної системи KA-BAND Satcom та підтримувала її подальше встановлення на літаку.

Крім того, J&C Aero завершила повну реконструкцію інтер’єру літака, включаючи тканинне покриття, представницькі сидіння та дивани, внутрішнє покриття, килими та ламінат, а також інші частини салону. Оновлені елементи кабіни були виготовлені компанією J&C Aero власноруч, тоді як роботи з монтажу та технічного обслуговування були виконані компанією Magnetic MRO в Талліннському аеропорту (TLL) відповідно до інструкцій з технічного обслуговування, розроблених J&C Aero.

"Безперечно, це був один із наших найскладніших і амбітних проектів. Будучи не лише корпоративним літаком Airbus Corporate Jet, але й літаком, який використовується для перевезення глави держави, цей Airbus A319 вимагав особливої ??уваги до деталей, гнучкості у вирішенні завдань, і, звичайно, повної обережності. Для нас було великою честю зробити свій внесок в оновлення літака. Ми вдячні державній авіакомпанії "Україна" за довіру та нашим партнерам Magnetic MRO за підтримку в цьому проекті. Ми також висловлюємо велику вдячність нашій команді за їх наполегливу роботу та багато недоспаних ночей", – сказав Лаурінас Скукаускас, генеральний директор J&C Aero.