02.10.23 

ImageWizz Air отримав премію World Travel Awards за досконалість в обслуговуванні клієнтів й екологічні польоти

Батумі, 2 жовтня 2023 року: Wizz Air, 1найекологічніша у світі авіакомпанія з найшвидшими темпами зростання в Європі, із захватом повідомляє про свою перемогу на 30-ій церемонії вручення нагород World Travel Awards у номінації "Провідна бюджетна авіакомпанія Європи 2023". Wizz Air відзначили за непохитну відданість обслуговуванню клієнтів на світовому рівні та новаторські методи сталого розвитку авіації.

Премією World Travel Awards відзначають видатні здобутки та інновації в галузі подорожей та туризму. Ця нагорода зміцнює позиції Wizz Air як світового лідера, що прагне забезпечити безпрецедентну якість обслуговування пасажирів та дбайливе ставлення до навколишнього середовища.

Отримуючи нагороду в Батумі, Андраш Радо (Andras Rado), старший менеджер з корпоративних комунікацій Wizz Air, зазначив: "Для нас велика честь, що журі обрало Wizz Air для здобуття цієї престижної нагороди. Це зміцнює віру в те, що наша відданість високому рівню обслуговування клієнтів й екологічним польотам – це правильний шлях уперед. Ця відзнака є свідченням відданости справі нашої працьовитої команди та лояльности наших пасажирів".

Wizz Air послідовно демонструє свою відданість підвищувати рівень обслуговування клієнтів, пропонуючи безперебійні та приємні подорожі для своїх понад 45 мільйонів пасажирів лише за минулий рік. 

Прихильність WIZZ до сталого розвитку відображається в таких ініціативах, як її економічні літаки, інвестиції в екологічно чисте авіаційне паливо, різноманітність в авіакомпанії, включно з представниками 100 різних національностей, а також пильність до зменшення впливу на довкілля шляхом постійного зниження й без того провідної в галузі інтенсивности вуглецевих викидів та запровадження змін на борту своїх 185 літаків у межах ширшої стратегії сталого розвитку, зокрема перехід на біорозкладне столове приладдя, використання сидінь із переробленої шкіри, заміну всіх друкованих матеріалів для пілотів на електронні пристрої.

З розвитком авіаційної галузі Wizz Air залишається непохитним у своїй місії надавати взірцеві послуги мандрівникам. Нагорода World Travel Awards є символом прагнення авіакомпанії робити правильні речі як для своїх пасажирів, так і для довкілля.

[1] За версією CAPA (Центр авіації) Aviation Awards for Excellence 2022

Інформація про Wizz Air: 

Wizz Air – ультрабюджетна авіакомпанія із найшвидшим зростанням у Європі. Її авіапарк складається зі 185 літаків Airbus A320 та A321. Команда професіоналів забезпечує високоякісним сервісом та низькими цінами, завдяки чому компанія Wizz Air стала вибором 51.1 мільйонів пасажирів за результатами 2023 фінансового року. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером "WIZZ". Нещодавно Wizz Air була визнана однією 10-ти найбезпечніших авіакомпаній у світі за оцінкою airlineratings.com, єдиним у світі агентством з оцінки безпеки та продукції. Wizz Air також була визнана авіакомпанією року за версією ATW у 2020 та за версією Air Transport Awards у 2019 та 2023 роках – ці нагороди отримують організації та окремі особи за видатну продуктивність, інновації та високий рівень сервісу. Wizz Air також було визнано "Найстійкішою бюджетною авіакомпанією" в межах World Finance Sustainability Awards 2022 та "Глобальною групою авіакомпаній року з екологічної стійкості" від CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence 2022.