09.10.23 

Як визначити якісний цитомель при покупці в Україні

ImageСпортивна фармакологія існує для того, щоб спортсмени мали можливість покращити свої результати: позбавитися від зайвої ваги, зробити тіло рельєфним або поліпшити фізичні показники. Такими препаратами є стероїди, анаболіки або гормональні речовини, яким і є Цитомель.

Дієва речовина Цитомеля

Цитомель – гормональний засіб, який впливає на роботу щитоподібної залози та забезпечує нормальне функціонування. З точки зору медицини цитомель призначають людям, які мають порушення роботи щитоподібної залози, зайву вагу, яка з’явилася через порушення процесу метаболізму.

В спорті цитомель приймається для того, щоб мінімізувати процент підшкірного жиру. Завдяки тому, що цитомель покращує обмін речовин в організмі, спортсмен швидше отримує рельєфне тіло та привабливі форми. Досить часто препарат тренери призначають в період підготовки до змагань або сушіння.

Якщо препарат якісний, то дієвою речовиною є натуральний гормон трийодтиронін. Саме він впливає на активність в клітинах та швидке перетворення білків, жирів та вуглеводів на енергію. Препарат також має вплив на натуральний процес утворення білків в тілі спортсмена. 

Як показує практика, жінки частіше починають приймання, особливо за акційною ціною на оксандролон. Це зумовлено повільним процесом метаболізму, тому жінкам важче схуднути. Це стає основною причиною вживання препарату, тим паче, що його дія на організм набагато безпечніша, ніж різноманітні дієти. 

Бренди речовини Цитомель

Щоб визначити якісний цитомель при покупці, важливо знати, які бренди виробляють цей гормон. Для цього потрібно якісно проаналізувати весь ринок спортивної фармакології та обрати надійного виробника.

Зараз існує декілька компаній-виробників, які займаються випуском препарату:

  • Magnus Pharma;
  • Hubei Huangshi Hanshang;
  • Balkan Pharma;
  • Pharmacom Labs;
  • Zhengzhou Pharma.

Саме ці компанії беруть на себе відповідальність за якість препарату. На це варто звертати особливу увагу, а під час покупки в магазині спортивної фармакології можна запросити дані про виробника та пересвідчитись в якості.

Однак популярність цих компаній тягне за собою велику кількість підробок та препаратів низької якості. Перше, що повинно насторожити – низька вартість. Гормональні препарати не можуть бути дешевими, адже дешево – неефективно та, навіть, небезпечно для здоров’я (а в деяких ситуаціях – навіть для життя).

Неякісне пакування, низька вартість та непрофесійний магазин, який продає продукцію – все це може призвести до виникнення побічних дій.

Як розпізнати підробку?

Якщо ви купуєте препарат офлайн, існує кілька способів перевірити та розпізнати підробку. 

  1. Цілісність пакування. Воно має бути без пошкоджень, блістер не повинен мати тріщини або потертості.
  2. Маркування. Інформація на блістері повинна збігатися з інформацією на коробці – назва, номер реєстру, серія, доза дієвої речовини та ін..
  3. Сертифікат якості. Якщо ви маєте сумніви, можна запитати про сертифікат якості у продавця.

У випадку замовлення онлайн перевірити буде важче. Але можливо, наприклад, за номером препарату або візуально.

Навіть якщо ви впевнені, що зможете відрізнити якісний цитомель від підробки, перед початком приймання важливо проконсультуватися з лікарем або тренером. Самолікування є небезпечним для здоров’я, тому, щоб уникнути можливих ризиків, краще перевіритися.