16.10.23 

ImageНаціональний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського "ХАІ" уклав рамкову угоду з компанією Hexagon, світовим лідером у галузі цифрової реальності, програмного забезпечення та автономних технологій майбутнього.

Згідно з укладеним договором, компанія Hexagon надає безоплатно ХАІ 15 повнофункціональних ліцензій на програмний продукт Simufact Forming classroom bundle на період 1 рік з можливістю продовження ліцензій у майбутньому. Simufact Forming - це сучасний інструмент для моделювання технологій формування, який буде використовуватися в освітньому процесі та науковій діяльності нашого університету.

Ця угода дає можливість впровадити потужний інструмент інженерного аналізу в освітній процес та готувати майбутніх фахівців з використання передових технологій, які вимагаються сучасними виробництвами.

Співпраця з компанією Hexagon, за посередництвом Інженерної Компанії Технополіс, офіційного представника Hexagon в Україні, є гарантією збереження, зміцнення та розширення бренду ХАІ в Україні та за її межами, що має особливе значення у сучасних умовах.

Ця угода відкриває нові можливості для університету і сприятиме подальшому розвитку наукових досліджень та освітніх програм.