01.11.23 

ImageЧартерна авіакомпанія Skyline Express Airlines, яка до березня 2023 року називалася Azur Air Ukraine, почала виконувати рейси з аеропорту Радом, що в 90 км від Варшави. Таким чином перевізник працює вже в 5 аеропортах Польщі.

Про це повідомив Василь Гузь, керівник управління безпеки Skyline Express Airlines. Перший чартерний рейс з аеропорту Радом було здійснено до Шарм-ель-Шейху.

За словами менеджера, авіакомпанія тепер виконує рейси з варшавського аеропорту ім. Шопена, Катовіце, Познані, Жешува і Радома.

Нагадаємо, що перевізник розпочав діяльність у Польщі навесні поточного року, здійснюючи перевезення на Boeing 757-300 з реєстраційним номером UR-SLE.

До березня компанія була відома як Azur Air Ukraine. Авіаперевізник афілійований з туроператором Anex Tour, який активно працював на російському та українському ринках. Літак з номером UR-SLE належить турецькій авіакомпанії Mavi Gök Aviation, материнською компанією якої є Anex Tourism Group.

Зараз у росії продовжує роботу авіакомпанія Azur Air, яку влада США внесла до списку санкцій. Це найбільший чартерний перевізник в рф. Як стало нещодавно відомо, через санкції, зараз Azur Air використовує лише 14 літаків із 22. Використання авіалайнерів ускладнюється експортними обмеженнями, які США наклали на російські авіакомпанії.

Джерело ЦТС