02.11.23 

ImageБренд SkyUp впроваджує систему управління ризиками авіаційної безпеки від Osprey Flight Solutions.

Адже безпека є найбільшим та безумовним пріоритетом операційної діяльності, враховуючи виклики сьогодення та надшвидку динаміку змін безпекової ситуації у світі. Програмне рішення Osprey забезпечує наскрізну систему управління ризиками авіаційної безпеки перед початком операційної діяльності, від зльоту до приземлення.

Це інтегрована система, що цілісно поєднує передові технології та аналіз даних фахівцями світового рівня. Її потужності дозволяють швидко ідентифікувати, підтверджувати та класифікувати інциденти, події та ситуації, про які оператори повинні бути поінформовані.

"Наша мета полягає в тому, щоб захистити наших пасажирів, персонал, постачальників і активи шляхом впровадження найсучаснішого програмного забезпечення та найкращих світових практик, — зазначає Дмитро Сєроухов, генеральний директор SkyUp. — Система Osprey — одна з найкращих з доступних сьогодні на ринку авіаційної безпеки та управління ризиками авіаційної безпеки. Ми раді співпрацювати з лідерами ринку та разом робити все від нас залежне для захисту від можливих наслідків будь-яких несподіваних подій".

В рамках співпраці вже відбулося навчання персоналу та впровадження програмного забезпечення, і сьогодні система Osprey служить нам комплексним інструментом для прийняття рішень. Завдяки адаптованому збору даних, прогнозуванню подій, автоматичним сповіщенням і позначенню пріоритетів система безперервно відстежує зміни, миттєво коригує оцінку ризиків і надсилає відповідні повідомлення для подальшого ухвалення рішень щодо можливої зміни маршрутів, графіку польотів тощо.

Система інтегрується з нашою інвенторною системою та координується з нашою командою підтримки клієнтів. «Відданість авіакомпанії SkyUp Airlines безпеці та ефективності заслуговує на похвалу, і ми раді вітати їх як цінного партнера в реалізації нашої місії з підвищення безпеки польотів. Завдяки рішенням Osprey Risk Intelligence ми переконані, що разом ми сягнемо нових висот у встановленні нових стандартів безпеки та експлуатаційної досконалості в авіаційній промисловості», — коментує Ендрю Ніколсон, генеральний директор Osprey Flight Solutions.

"Gallagher Aerospace, як провідний страховий брокер авіакомпаній, із задоволенням представляє SkyUp на світовому ринку авіаційного страхування. Наша задача полягає у донесенні позитивних можливостей, пов'язаних із ситуаціями ризику діяльності SkyUp, для забезпечення найвигідніших умов страхування. Ми розуміємо виняткову важливість аналізу загроз в управлінні авіаційними ризиками та важливість сервісів Osprey для SkyUp, які необхідні для подальшого підвищення міцності їхнього ризик-профілю, — коментує Мартін Россітер, Gallagher Aerospace. — Важливо, що як їхній брокер, ми змогли домовитися про внесок від їхніх авіаційних страховиків на підтримку впровадження платформи для аналізу загроз Osprey як крок до вдосконалення управління експлуатаційними ризиками. Крім того, спеціалізована співпраця Osprey і Gallagher забезпечує додаткові безкоштовні переваги обслуговування SkyUp як клієнта Gallagher".

SkyUp продовжує впроваджувати рішення, які сприяють оптимізації нашої операційної діяльності, підвищенню якості надання послуг пасажирам та більш ефективній співпраці з партнерами. Нагадаємо, нещодавно ми розпочали запроваджувати PSS-систему від IBS Software для забезпечення більшої гнучкості після відновлення регулярних рейсів.

SkyUp систематично працює над оптимізацією процесів та забезпеченням всебічної передової підтримки своєї діяльності в умовах постійного масштабування як міжнародного бренду з українським корінням.

Про компанію Osprey Flight Solutions

Компанія Osprey була заснована у 2017 році для надання послуг з найсучаснішого аналізу авіаційних ризиків, доступних будь-де. Наш підхід, що керується даними, поєднує широкий спектр даних із відкритим кодом, технології та провідний світовий аналіз для надання миттєвої ситуаційної та прогнозної інформації.

Це дозволяє нашим клієнтам ухвалювати динамічні, обґрунтовані рішення щодо ризиків, щойно вони виникають чи змінюються. Ми віримо, що за цим стоїть майбутнє авіаційної безпеки. Наша команда експертів прагне надавати нашим клієнтам продукти та послуги найвищої якості. Ми постійно впроваджуємо інновації та розширюємо наші можливості, щоб зберігати передові позиції у світі, що постійно змінюється. Якщо ви шукаєте найдосконаліший доступний аналіз авіаційних ризиків, його вам може дати Osprey. Ми тут, щоб допомогти вам залишатися в безпеці у швидкоплинному, бурхливому світі.