18.11.23 

ImageУ Амстердамі , Нідерланди  - 14-15 листопада 2023 року відбулась головна подія світової авіаційної індустрії, конференція Wings of Change Europe (WoCE), організована Міжнародною асоціацією повітряного транспорту International Air Transport Association (IATA)

Конференція об'єднала керівників компаній-членів IATA, стратегічних партнерів, регуляторів, експертів, представників міжнародних організацій та європейських інституцій таких як DG MOVE(Європейська комісія), EUROCONTROL та European Union Aviation Safety Agency.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" взяв участь у заході, адже пряма комунікація з авіакомпаніями є надзвичайно важливою для того, щоб повідомити, що аеропорт "Бориспіль" готовий до запуску та робить все для того, щоб відповідати найвищим стандартам авіаційної безпеки та безпеки польотів. Адже жодна компанія-член IATA не почне співпрацювати з аеропортом, поки не переконається в його безпеці.

"Керівництво IATA та світові авіакомпанії поділяють наше переконання, що відновлення авіаперельотів в Україну - це потужний каталізатор зростання економіки України та сприяє її швидкому відновленню та динамічному розвитку", - зазначив Олексій Дубревський.