20.11.23 

ImageWizz Air, найекологічніша в світі авіакомпанія з найшвидшими темпами зростання в Європі*, завжди готова зробити вашу подорож максимально приємною та безтурботною.

З наближенням святкового сезону та спланувавши всі подорожі, орієнтуватися в гамірних святкових аеропортах може бути складно, але з нашими експертними порадами та послугами ви зможете легко подолати цю святкову метушню.

ШВИДКА ПЕРЕВІРКА Й ЕКСКЛЮЗИВНІ ЗАЛИ ОЧІКУВАННЯ ДЛЯ КОМФОРТНОЇ ПОДОРОЖІ

У насичений святковий час ми радимо нашим пасажирам ознайомитися з послугами, які ми пропонуємо під час бронювання квитків у бажані напрямки. Деякі аеропорти надають зручні послуги, щоб зробити подорож комфортнішою від самого початку. Скористайтеся всіма перевагами опції прискореного контролю безпеки (Security Fast Track), яка дозволяє пасажирам безперешкодно проходити перевірку безпеки навіть у години пік, мінімізуючи час очікування.

Крім того, ми рекомендуємо скористатися послугами залів очікування в аеропортах, щоб отримати незабутні враження від подорожі.

ПЕРЕВАГИ ТУРИСТИЧНОГО СТРАХУВАННЯ 

Непередбачувані обставини можуть призвести до переривання планів чи навіть скасування подорожі. Щоб уберегти себе та своїх супутників, розгляньте можливість додати туристичну страховку до бронювання свого авіаквитка. На сьогоднішній день Wizz Air надає два типи туристичного страхування:

Комплексне страхування подорожі: Ця опція включає в себе різноманітні переваги, як-от доступ до цілодобової невідкладної медичної допомоги, страхування в разі скасування подорожі чи запізнення на рейс, страхування медичних витрат за кордоном і втрати або крадіжки багажу, а також смерті внаслідок нещасного випадку.

Страхування в разі скасування подорожі: Ця альтернатива охоплює питання, пов’язані зі скасуванням подорожі та гарантує захист у разі, якщо вам потрібно скоротити поїздку.

ПЛАНУЙТЕ ЗАЗДАЛЕГІДЬ, ЩОБ ОТРИМАТИ НАЙКРАЩІ ПРОПОЗИЦІЇ

Оскільки розпал подорожей припадає на зимовий період, украй важливо спланувати зимову відпустку заздалегідь. Скористайтеся нашою гнучкою системою ціноутворення та отримайте найкращі тарифи, забронювавши квитки на нашому сайті наперед. Оберіть усі бажані послуги в початковому бронюванні, щоб уникнути зайвих витрат пізніше.

БЕЗПЕРЕБІЙНЕ З’ЄДНАННЯ У ВСЬОМУ СВІТІ З РОУМІНГОМ ДАНИХ ESIM

Надійна послуга роумінгу даних eSIM надає високошвидкісний мобільний зв’язок споживачам, гарантуючи безперебійне з’єднання. Після одноразової купівлі послуги eSIM клієнти Wizz Air можуть користуватися мобільним роумінгом у понад 245 мобільних мережах, залишаючись на зв’язку в понад 150 країнах без потреби змінювати фізичну SIM-картку.

ПОСЛУГА ТРАНСФЕРУ З/ДО АЕРОПОРТУ ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ ПАСАЖИРІВ

Мандруйте без проблем зі спеціальною послугою від Wizz Air, яка надає трансфер з аеропорту. З нашим надійним трансфером ви зможете дістатися з аеропорту до бажаного пункту призначення, уникаючи скупчення людей, в комфорті та без перешкод.

ЗОЛОТІ ПРАВИЛА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ЗАРЕЄСТРОВАНОГО БАГАЖУ

Підтримуючи екологічно чисті подорожі, ми заохочуємо наших пасажирів мандрувати з рюкзаком, вага якого входить у вартість квитка. Однак під час триваліших поїздок ми пропонуємо пасажирам можливість узяти з собою різногабаритний багаж. Пасажири можуть додати валізу вагою 10 кг (не більше 55x40x23 см), яку можна вмістити у відділенні над сидіннями, а також зареєстрований багаж із вибором ваги 10 кг, 20 кг, 26 кг або 32 кг (149x119x171 см). Найбільша кількість багажу, дозволена на одного пасажира, складає шість одиниць.

Крім того, першорядні пасажири можуть взяти в салон додаткову валізу (не більше 55x40x23 см), першими пройти на посадку, а також зареєструвати багах на окремій стійці.

* За версією CAPA (Центр авіації) Aviation Awards for Excellence 2022.