23.11.23 

ImageЛітак авіакомпанії SkyUp Airlines виконав спецрейс PQ 3118, який 11 листопада евакуював біженців із сектора Гази.

Цим рейсом авіакомпанія  доставила 155 українських та молдавських біженців з Каїра до Кишинева. Потім для тих, хто цього потребував, був організований автобусний трансфер до Одеси.

"Для нас це був справжній виклик. І ми щасливі, що вдалося вивезти наших громадян завдяки скоординованим зусиллям дипломатичних служб, розвідки і команди SkyUp. Президент Зеленський подякував всім задіяним в евакуації службам та SkyUp Airlines за допомогу в порятунку українців.

Протягом років ми, як відповідальний бізнес, пліч-о-пліч з нашою державою допомагаємо громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах. У 2020 році ми евакуювали українців з Уханя, у 2022-му — допомагали людям тікати від війни. І сьогодні ми знову об’єднали зусилля з державою, щоб врятувати громадян нашої країни та доставити їх у більш безпечні місця.

Здійснений політ показав, що разом з державою ми готові подолати будь-які перепони, коли йдеться про життя людей. А ще, це свідчить про нашу готовність розпочати операційну діяльність, щойно відкриється повітряний простір над Україною", - йдеться в повідомленні авіакомпанії..