24.11.23 

ImageВідсвяткуйте рожеву п'ятницю з Wizz Air: отримайте знижку 20% та 25%

Wizz Air, найекологічніша в світі авіакомпанія з найшвидшими темпами зростання в Європі , надає ексклюзивні знижки у Рожеву П’ятницю на бронювання, здійснені з 24 по 25 листопада 2023 року. Звичайні квитки Wizz Air доступні зі знижкою* 20%, а члени WIZZ Discount Club (WDC) можуть скористатися знижкою* 25%. Знижки поширюються на всі рейси Wizz Air, за деякими винятками. Скористайтеся цією чудовою нагодою провести відпустку або спланувати майбутні поїздки, адже період подорожі діє до 15 березня 2024 року.

ПОДАРУЙТЕ МАНДРІВКУ З ВАУЧЕРАМИ WIZZ AIR

Створіть незабутні спогади цього різдвяного сезону подорожей. Wizz Air пропонує подарункові ваучери як ідеальний подарунок для завзятих мандрівників. Скористайтеся шансом розділити з близькими людьми радість від відкриття нових місць і разом створіть незабутні спогади.

Wizz Air радить додавати до бронювання послугу WIZZ Flex. Завдяки їй пасажири можуть скасувати свій рейс за 3 години до відправлення без сплати жодних зборів й одразу отримати 100% відшкодування від початкового тарифу на рахунок WIZZ у формі кредиту, а також змінювати дати і навіть маршрути необмежену кількість разів.

Крім того, пасажири Wizz Air можуть планувати подорожі завдяки новій функції – Мапа планування подорожей – розробленій з метою допомогти знайти доступні рейси в мережі WIZZ.

*Знижка застосовується до тарифів з урахуванням податків й обов’язкових зборів, але без урахування адміністративного збору. Пропозиція дійсна з 00:00 24 листопада 2023 року до 14:00 25 листопада 2023 року за центральноєвропейським часом (CET) і діє на окремі рейси. Термін здійснення подорожі – до 15 березня 2024 року включно. Пропозиція поширюється лише на бронювання, здійснені через веб-сайт wizzair.com або мобільний застосунок WIZZ, та не поширюється на групові бронювання.