27.11.23 

ImageWizz Air дарує радість Кіберпонеділка зі знижками 20% та 25%

 Wizz Air, найекологічніша в світі авіакомпанія з найшвидшими темпами зростання в Європі , дарує радість Кіберпонеділка, пропонуючи знижку* 20% на квитки, заброньовані на сайті wizzair.com, та знижку* 25% на квитки, заброньовані через мобільний додаток WIZZ. Знижки поширюються на всі рейси Wizz Air, за деякими винятками, заброньовані впродовж 27 листопада 2023 року. Скористайтеся цією ексклюзивною можливістю дослідити нові напрямки або відвідати улюблені місця у святковий час, адже період подорожі діє до 15 березня 2024 року.

Wizz Air радить додавати до бронювання послугу WIZZ Flex. Завдяки їй пасажири можуть скасувати свій рейс за 3 години до відправлення без сплати жодних зборів й одразу отримати 100% відшкодування від початкового тарифу на рахунок WIZZ у формі кредиту, а також змінювати дати і навіть маршрути необмежену кількість разів.

Крім того, пасажири Wizz Air можуть планувати подорожі завдяки новій функції – Мапа планування подорожей – розробленій з метою допомогти знайти доступні рейси в мережі WIZZ.

*Знижка застосовується до тарифів з урахуванням податків й обов’язкових зборів, але без урахування адміністративного збору. Пропозиція дійсна з 00:00 до 23:59 27 листопада 2023 року за центральноєвропейським часом (CET) і діє на окремі рейси. Термін здійснення подорожі – до 15 березня 2024 року включно. Пропозиція поширюється лише на бронювання, здійснені через веб-сайт wizzair.com або мобільний застосунок WIZZ, та не поширюється на групові бронювання.