28.11.23 

ImageWizz Air, найекологічніша в світі авіакомпанія з найшвидшими темпами зростання в Європі  , запрошує завзятих мандрівників покращити свої подорожі за допомогою відомих програм Wizz Discount Club. Відкрийте світ заощаджень, захоплень та найкращих переваг для ваших пригод з родиною та друзями.

Wizz Discount Club Standard (34.99 євро/рік): Відкрийте для себе та вашого партнера по подорожам можливість заощадити. Бронюйте авіаквитки, насолоджуйтеся ексклюзивними перевагами та створюйте незабутні спогади, не витрачаючи зайвих грошей.

Wizz Discount Club Group (69.99 євро/рік): Досягніть нових цілей зі своєю командою! Розширте заощадження та переваги для себе та до п'яти додаткових друзів. Чим більше, тим веселіше!

ВІДЧУЙТЕ МАГІЮ:

Бронюєте для двох? Програма Wizz Discount Club Standard поширює свої знижки на вас та одного супутника.

Хочете забронювати для п'яти? Не проблема! Програма Wizz Discount Club Group застосовується для групи з п'яти осіб та покупця, включно зі знижкою 10 євро на всі квитки та 5 євро на багаж на всіх рейсах.

ВИХОДЬТЕ ЗА МЕЖІ ЗВИЧНОГО:

Насолоджуйтесь заощадженнями з акціями Wizz Boutique, спеціальним купонами для використання на борту літака, знижкою 10 євро на рейси з тарифами від 19,99 євро та знижкою 5 євро на зареєстрований багаж придбаний онлайн за програмою.  Справа не тільки в тому, щоб дістатися свого напрямку, а й у тому, щоб насолоджуватися подорожжю!

ПОДОРОЖУЙТЕ, ЗАОЩАДЖУЙТЕ, ПОВТОРЮЙТЕ:

Хоча пробні підписки недоступні, Wizz Air заохочує вас зануритися в найкращі переваги програми лояльності Wizz Discount Club. Отримуйте додаткові знижки, насолоджуйтеся заощадженнями та зробіть кожну подорож незабутньою.

Готові до подорожі? Приєднуйтесь до Wizz Discount Club сьогодні та перетворіть кожну подорож на незабутню пригоду!