22.12.23 

Image21 грудня на базі Авіаційного медичного центру Національного авіаційного університету було проведено робочий семінар для авіаційних медичних експертів "Підсумки роботи з медичної сертифікації авіаційного персоналу за 2023 рік. Психічне здоров?я авіаційного персоналу".

На семінарі розглядалися результати медичної сертифікації Авіаційних працівників за 2023 рік і формували перспективні плани на 2024 рік. Організатор заходу Державіаслужба України. До заходу були залучені експерти відділу авіаційної медицини Державіаслужби України, Головні лікарі і всі Авіаційні медичні експерти  Aвіаційних медичних центрів України. Також запрошено керівництво і спікерів профільних кафедр НАУ, Українська військово-медична академія, Льотна академія НАУ і Кременчуцький льотний коледж.

Під час заходу було прийняте рішення щодо створення сумісної робочої групи з розробки опитувальника з питань ментального здоров'я авіаційних працівників  відповідно міжнародних стандартів ICAO наданих під час профільної міжнародної конференції в Молдові у вересні цього року. 

За результатами медичної сертифікації АМЦ НАУ традиційно входить до трійки лідерів ринку, а по деяким категоріям авіаційних працівників займає перше місце ( зокрема PPL і співпраця с ЗСУ).