26.12.23 

ImageFC SHAKHTAR і SkyUp Airlines приїхали в гості до дітей у с. Мирча Київської області 

У дні різдвяних свят хочеться не лише чекати на дива, а й самим побути трошки чарівниками. Що ми і зробили великою компанією з представників некомерційного фонду Shakhtar Social, тренера Академії "Шахтаря" та екіпажа SkyUp Airlines.

Усі разом ми завітали до дітлахів у Бородянський центр соціально-психологічної реабілітації у с. Мирча. У лютому-березні 2022 року це село перебувало під російською окупацією. А на території місцевої гімназії вороги навіть влаштували штаб. 

Нам дуже хотілося зробити щось особливо приємне для дітей з цієї гімназії, а також для дітлахів з Качалівської загальноосвітньої школи. Тож ми не лише підготували для них подарунки, а ще й влаштували мініфестиваль професій

Ми розповіли про особливості авіаційних спеціальностей — бортпровідника та пілота. Тренер Академії "Шахтаря", своєю чергою, поділився, яким є професійне життя спортсмена. А ще влаштував школярам розважальне тренування.

Потім настав час захопливої вікторини. Дітлахи з азартом відповідали на підготовлені нами цікаві запитання, а переможці отримали приємні призи.

До речі, минулого року ми з подарунками відвідали гімназію у Бучі. Сподіваємося й надалі підтримувати цю прекрасну традицію привітань і бачити дитячі усмішки та щасливі очі.