10.01.24 

ImageМіжнародний аеропорт "Бориспіль" здійснив навчання 520 фахівців авіаційної безпеки за допомогою інноваційних тренажерів CASRA

На першому етапі користування навчальною програмою було визначено 12 рівнів складності, проте оскільки працівники служби авіаційної безпеки аеропорту у процесі навчання досягли високих результатів на даних тренажерах, компанія додала ще 6 рівнів складності.

На максимальному 18 рівні знаходиться Хворостянко Любов, інструктор з виробничої підготовки служби авіаційної безпеки, яка провела за тренуваннями більше 230 годин та проаналізувала 98 080 зображень. 

Такі показники демонструють не тільки високу професійну майстерність операторів технічних засобів контролю на безпеку, а й повну готовність до виявлення і запобігання будь-яких загроз.

Попри відсутність польотів, Міжнародний аеропорт "Бориспіль" продовжує постійно удосконалювати заходи безпеки в аеропорту та підтримувати відповідний рівень кваліфікації персоналу, який відповідає за забезпечення заходів безпеки цивільної авіації