24.01.24 

Image2023 року Прогрестех-Україна долучила до інженерної команди більш як 130 нових співробітників. Вони посилили низку напрямів робіт, зокрема, з аналізу міцності, конструювання, технології виробництва та експлуатаційної підтримки літаків.

Про це повідомив директор Прогрестех-Україна Олег Уруський, підбиваючи підсумки минулого року під час зустрічі з колективом компанії. Зустріч проходила у форматі live-stream, а для її очної (офлайн) компоненти за участі Олега Уруського було обрано приміщення в одному з районів Києва, убезпечене від російських повітряних атак.

Звертаючись до колег, очільник Прогрестех-Україна зазначив, що 2023 року середньомісячні темпи добору персоналу на інженерні вакансії в компанії майже на 80% перевищили позаторішню динаміку рекрутингу в умовах воєнного стану. Високі показники зумовлено поєднанням активного пошуку кваліфікованих кадрів на ринку із поглибленням взаємодії з вишами для підготовки фахових авіаційних інженерів для компанії.

Інтенсивне поповнення штату в комбінації з ефективною корпоративною системою підвищення кваліфікації персоналу – дали змогу Прогрестех-Україна підготувати й залучити до роботи в міжнародних аерокосмічних проєктах набагато більше інженерів. Торік їхня частка від загальної чисельності працівників проєктних підрозділів суттєво перевищила плановий показник.

Керівник Прогрестех-Україна у своєму вступному слові також привітав колег із 10-ю річницею від початку співпраці з одним із лідерів авіаіндустрії, корпорацією Boeing. Контрагенти уклали угоду восени 2013 року, а вже на початку наступного року українські інженери взяли в роботу перші замовлення від Boeing.

Багаторічна кооперація з провідним виробником аерокосмічної техніки значною мірою стимулювала розвиток Прогрестех-Україна. За 10 років чисельність персоналу інженерного департаменту компанії зросла в 6 разів – майже до 1000 осіб.

Розвиткові партнерства з Boeing не завадили ні епізодичні проблеми з виробництвом літаків, ні спорадичні кризи в авіаційній галузі. Його не спинили ані пандемія COVID-19, ані повномасштабна збройна агресія рф.

Сьогодні Прогрестех-Україна є найбільшим у Центральній і Східній Європі постачальником послуг для Boeing. Інженери української компанії беруть участь у всіх програмах із розроблення, проєктування, технологічного супроводу виробництва та сервісного обслуговування глобального цивільного флоту Boeing.