25.01.24 

ImageКурсанти курсу льотної школи Bartolini Air отримали можливість ознайомитись з українським  Антонов 124-100М "Авіаліній Антонова".

Про це повідомляється у фейсбуці Bartolini Air. 

"Безсумнівно, побачити Антонов 124-100М зблизька – мрія не тільки пілотів, а й будь-якого авіалюбителя. Ми мали змогу спостерігати чудову командну роботу екіпажу авіакомпанії "Авіалінії Антонова", коли вони працювали над розвантаженням вантажу, а студенти мали змогу на власні очі спостерігати за складною логістикою.

Ця можливість стала можливою завдяки нашим зв’язкам з нашим студентом – Михайлом Мігуновим та його батьком Русланом Мігуновим. Руслан Мігунов є капітаном авіакомпанії "Авіалінії Антонова" і суттєво допоміг в організації візиту. Ми лише на мить змогли відчути неймовірну величину цього "небесного монстра". Знаючи трагічну історію цього літака, досвід був ще більш сюрреалістичним. Ми абсолютно впевнені, що всі прихильники авіації, які змогли побачити це диво, збережуть це у своїй пам'яті назавжди", - повідомляє Bartolini Air.

"Bartolini Air висловлюює свою глибоку подяку всьому екіпажу "Авіаліній Антонова" за надання такої чудової можливості та персоналу Міжнародного аеропорту Лодзь, який дозволив курсантам Bartolini Air провести цю надзвичайну перерву під час довгої та складні лекції з теорії ATPL таким чином. Такі неймовірні візити можуть допомогти підвищити мотивацію студентів і дати їм безпосередній досвід роботи з діючою авіацією", - додають у льотній школі.