06.02.24 

ImageУ бригаді тактичної авіації продовжують роботу з гуртківцями Авіаційно-космічного центру, яку започаткував загиблий пілот з позивним "JUICE"

Як повідомили у фейсбуці бригади, нещодавно пілоти відвідали вихованців Авіаційно-космічного центру Київського Палацу дітей та юнацтва.

Зустріч видалась неймовірно цікавою, адже юні гуртківці мали змогу зустрітись зі справжніми бойовими льотчиками. Емоції переповнювали не лише дітей, а й гостей, які були вражені рівнем знань юних українців. Під час зустрічі діти мали змогу поставити цікаві питання та отримати відповіді від професійних пілотів, які 24/7 на захисті українського неба.

Свого часу започаткував співпрацю з Центром майор бригади тактичної авіації Андрій ПІЛЬЩИКОВ, позивний “JUICE”. Він постійно підтримував зв'язок з представниками Авіаційно-космічного центру, брав участь у заходах патріотичного виховання гуртківців та неодноразово був членом суддівської колегії під час змагань серед учнів Центру. То ж не дивно, що рідні, друзі та колеги після трагічної загибелі Андрія продовжили його справу.