12.02.24 

Image12 лютого 2024 року у Міжнародному аеропорту «Бориспіль» відбулася бізнес-зустріч між генеральним директором аеропорту Олексієм Дубревським, та регіональним директором Hyundai Engineering & Construction Парк Хюн Хваном.

Про це повідомила прес-служба аеропорту.

Метою зустрічі стало подальше спільне обговорення можливостей реалізації проєктів модернізації аеропорту  із залученням технологій та сучасного досвіду компанії Hyundai Engineering & Construction у реконструкціях корейського аеропорту Інчхон,  сінгапурського аеропорту Чангі та аеропорту Чінчеро у Перу.

"Аеропорт "Бориспіль", як головний аеропорт України, готовий сприяти як Hyundai E&С, так і іншим компаніям, в ефективному дослідженні інвестиційної привабливості проєктів реконструкції та модернізації аеропортової інфраструктури. Авіагалузь є ключовою галуззю для успішних інвестицій світового бізнесу, який шукає можливості для капіталовкладень у відбудову України",- підкреслив генеральний директор Міжнародного аеропорту "Бориспіль" Олексій Дубревський.

У рамках візиту регіональний директор HE&C Парк Хюн Хван ознайомився з поточним станом аеропорту "Бориспіль" та високо оцінив зусилля працівників зі збереження аеропортової інфраструктури під час війни в Україні.

"Hyundаi E&C, як одна з провідних будівельних компаній у світі, відома своїми масштабними інвестиційними проєктами в реконструкцію та розвиток міжнародних аеропортів",- зазначив у ході візиту регіональний директор HE&C Парк Хюн Хван. - "Ми з великим зацікавленням розглядаємо можливість співпраці з аеропортом "Бориспіль" у контексті його модернізації, маючи значний досвід у реконструкції інфраструктури відомих міжнародних аеропортів з використанням розумних систем управління та безпеки польотів".

Раніш повідомлялось, що 14 липня 2023 року у Варшаві генеральний директор Міжнародного аеропорту "Бориспіль" Олексій Дубревський та Президент і Генеральний директор глобальної будівельної корейської компанії Hyundаi Engineering & Construction (Hyundаi E&C) Юн Ен Чжун і операційний директор Кім Кеонг Су уклали Меморандум про взаєморозуміння. Документ передбачає партнерство та співпрацю між двома сторонами у напрямку відновлення та розвитку авіаційної інфраструктури України.