27.02.24 

ImageМіжнародний аеропорт "Бориспіль" з робочим візитом для огляду та оцінки його інфраструктури відвідали члени Комітету Верховної Ради з питань транспорту на чолі з головою Комітету Юрієм Кісілєм.

Про це повідомила прес-служба аеропорту.

Робочий візит передбачав презентацію поточного стану аеропорту, детальний огляд ключових інфраструктурних об'єктів та обговорення нагальних потреб.

Голова Комітет Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури Юрій Кісєль підкреслив високі результати зусиль працівників підприємства та виразив вдячність за стійкість та професіоналізм: "Я хочу висловити велику вдячність за те що ви залишаєтесь на робочих місцях, за те що ви тримаєтесь, за те що ви об'єднані та що ви не схибили на цьому важкому шляху - збереження аеропорту заради майбутнього. Те що ми побачили - це вражає, те, як ви підтримуєте аеропорт та його готовність до польотів".

Юрій Кісєль також зазначив, що аеропорт "Бориспіль" зберігає високий рівень технічного обладнання та інфраструктури, і це є дуже важливим для подальшого відновлення його роботи, як тільки будуть вирішені усі питання безпеки. Він підкреслив, що головний аеропорт країни у майбутньому відіграватиме рішучу роль для розвитку авіаційної галузі України.

Раніш повідомлялось, що Україна працює над відновленням авіасполучення: проводить консультації з безпековими регуляторами з європейських країн та США з можливості відкриття повітряного простору.