05.03.24 

Який вейп вибрати у 2024 році?

На українському ринку представлений величезний асортимент вейпів, що дозволяє враховувати будь-які уподобання в процесі їх вибору. Можна підібрати моделі за функціоналом, естетичними перевагами, потужністю акумулятора та обсягом ємності для жижі. Також необхідно враховувати бюджет, оскільки пристрої представлені у різних цінових категоріях.

Image

Виробники намагаються досягти оптимального балансу між стилем та продуктивністю. У той же час важливо, щоб пристрій зберіг доступну вартість і свою індивідуальність. 

POD система FLEX SOLO

Цікавий варіант, на який варто звернути увагу у 2024 році. Модель виконана в кількох колірних рішеннях, що дозволяє вибрати найцікавіший для себе варіант. Потужність акумулятора становить 700 мА/год. Цей показник забезпечує тривалий процес експлуатації без заряджання. Багато смаків дозволить легко знайти цікавий варіант для себе.

Замовити якісні вейпи FLEX тут https://flexvape.com.ua/ua/catalog/pod-sistemy можна з упевненістю в тому, що виріб буде доставлено оперативно. На сайті представлені якісні електронні сигарети за демократичною ціною.

Вейп Ursa Baby 2

POD система відрізняється грамотно підібраним дизайном та високим рівнем продуктивності. Виробник забезпечив пристрій акумулятором на 900 мА/год, що забезпечує тривалу автономність. Об'єм резервуара становить 2.5 мл, дозволяючи використовувати пристрій довше без перерви.

POD система OXVA XLim V2

Користувачам, які віддають перевагу мінімалізму в дизайні, варто звернути увагу саме на цю модель. Вона відрізняється хорошим запасом потужності 25 Ватт при акумуляторі на 900 мА/год. Для системи розроблено безліч смаків.

Вейп Ursa Nano 2

Ще один невеликий вейп від відомого бренду, на який варто звернути увагу. Потужна батарея 900 мА/год дозволяє отримувати задоволення від улюбленого процесу ще довше. Компактний корпус надає змогу завжди тримати POD-систему під рукою.

Вейп XROS 3 Mini

Бренд Vaporesso регулярно оновлює лінійку своїх пристроїв, які стають дедалі продуктивнішими, зберігаючи мініатюрні розміри. Нова версія XROS 3 Mini відрізняється наявністю акумулятора на 1000 мА/год при резервуарі 2 мл, що можна назвати універсальним поєднанням. Серед інших переваг моделі слід виділити:

  • висока якість матеріалів;
  • відмінне розташування елементів;
  • автоматичний старт.

Незважаючи на всі переваги, модель залишається в середньому ціновому сегменті.

POD система Geekvape Wenax Q

Вейп Wenax Q від компанії Geekvape гармонійно поєднує в собі стиль та продуктивність. Цьому сприяє наявність акумулятора на 1000 мА/год та об'ємний резервуар.

Вейп Argus Pod SE

Якщо потрібний зручний в експлуатації пристрій, то варто звернути увагу на цю модель. Вона відрізняється акумулятором на 800 мА/год та зберігає ергономічну форму. Може стати ідеальним варіантом для новачків, які тільки знайомляться з пристроями для ширяння.