15.03.24 

Image28-29 березня 2024 року в Національному авіаційному університеті відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Архітектура та екологія. Аеропорти — екологічно орієнтована архітектура високих технологій".

Організатором заходу виступає кафедра архітектури та просторового планування Факультету наземних споруд і аеродромів, повідомила прес-служба НАУ.

На конференції будуть обговорюватися актуальні питання в сфері архітектури, містобудування та екології, а також проблематика модернізації вищої архітектурно-будівельної та екологічної освіти в умовах воєнного стану. Особлива увага буде приділена взаємодії архітектури та екології, розгляду аеропортів як об’єктів екологічно орієнтованої архітектури високих технологій.

Робочими мовами конференції є українська та англійська.

Запрошуються до участі студенти вищих навчальних закладів, аспіранти, наукові та педагогічні працівники, практикуючі архітектори, дизайнери, інженери-будівельники, екологи та всі зацікавлені.

Конференція триватиме два дні та проходитиме в онлайн-форматі на платформі Zoom:

  • 28 березня 2024 року – пленарне засідання за участю представників державних органів влади, державних та приватних організацій, провідних фахівців у галузі архітектури, містобудування та екології;
  • 29 березня 2024 року – секційні засідання, під час яких виступатимуть науковці, молоді вчені, аспіранти та студенти.

Для участі в конференції необхідно зареєструватися до 28 березня.

Місце проведення: Національний авіаційний університет, пр. Гузара Любомира 1, кафедра архітектури та просторового планування ФНСА, ауд. 8.111.