20.03.24 

ImageМинулого тижня в аеропорту "Бориспіль" відбулася зустріч з високопоставленими представниками провідної світової фірми з брокерських послуг авіаційного страхування, управління ризиками та перестрахування Marsh McLennan.

Про це повідомила прес-служба аеропорту. 

Генеральний директор аеропорту "Бориспіль" Олексій Дубревський поділився актуальною інформацією про стан інфраструктури аеропорту, готовність до роботи та заходи, які вживаються для забезпечення безперервності діяльності – продовження необхідних сертифікатів та підвищення кваліфікації ключового персоналу.

Як повідомляє аеропорт, широкі та плідні дискусії були присвячені відновленню операційної діяльності – обробці польотів і пасажирів, підходу до оцінки ризиків аеропорту та додаткових заходів, щоб переконатися, що всі можливі загрози зменшені, і таким чином забезпечити безпечну та надійну роботу аеропорту.

Раніш в аеропорту "Бориспіль" розповіли про концепцію діяльності летовищ в умовах воєнного стану.

На початку місяця віце-прем'єр з відновлення - міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков повідомив, що Україна контактує з європейським та американським регуляторами щодо відкриття повітряного сполучення та веде перемовини з авіакомпаніями.