25.03.24 

ImageКоманда авіакомпанії airBaltic разом з представниками аеропорту "Бориспіль" здійснили екскурсію аеропортом – на власні очі ознайомившись зі станом інфраструктури.

Cьогодні "Бориспіль" зустрів партнерів – авіакомпанію airBaltic. У складі делегації - Мартін Гаусс - СЕО і Президент, Мантас Врубляускас - віце-президент з розвитку мережі, Марія Радченко - голова представництва в Україні. До складу делегації також увійшов другий секретар з економічних питань Посольства Латвійської Республіки в Україні Крістапс Пурмаліс.

За 2019-2021 роки авіакомпанією аirBaltic з аеропорту "Бориспіль" було виконано  3644 м/н рейсів та перевезено 285,6 тис. пасажирів, перевезено вантажу та пошти 1500 т в обидва напрямки.

Як повідомила прес-служба аеропорту, партнери з airBaltic висловили своє захоплення та глибоку подяку працівникам підприємства, які невтомно працюють задля збереження аеропорту та підтримують його повну готовність до польотів.

Аналізуючи можливості аеропорту, партнери запропонувал свою концепцію польотів для авіаринку України та галузі цивільної авіації.

Раніш повідомлялось, що в аеропорту "Бориспіль" відбулася зустріч з високопоставленими представниками провідної світової фірми з брокерських послуг авіаційного страхування, управління ризиками та перестрахування Marsh McLennan.