02.04.24 

ImageНаціональний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут" продовжує свою успішну діяльність в якості одного  з флагманських освітніх закладів України 

Черговим досягненням університету є отримання Гран-Прі XV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2024» та диплому за презентацію своїх досягнень, активну участь і значний внесок у розвиток сфери освіти й науки України.

Це вже третя  відзнака ХАІ міжнародного рівня, отримана за час повномасштабного вторгнення рф на територію України. Ці нагороди є визнанням високої якості освіти, яку, не зважаючи на складні умови сьогодення, надає університет своїм студентам, а також професійності його викладачів.

За останні роки ХАІ досяг вагомих здобутків у покращенні якості навчального процессу. Він продовжує здійснювати значний вплив на розвиток авіаційної, космічної,  інформаційної, економічної та гуманітарної галузей в Україні. Випускники університету стають висококваліфікованими спеціалістами, які успішно впроваджують нові ідеї та технології в цих сферах, а наукові розробки ХАІ сприяють розвитку інноваційних рішень, які  зміцнюють позицію України в світі авіаційно-космічних досліджень.