04.04.24 

ImageФакультет наземних споруд і аеродромів НАУ розширює співпрацю з провідною компанією "ВіЯр"

25 березня 2024 року на Факультеті наземних споруд і аеродромів Національного авіаційного університету відбулася зустріч, за ініціативи гаранта освітньо-професійної програми "Дизайн", канд. арх., доцентки кафедри комп’ютерних технологій дизайну і графіки Лілією Гнатюк. Метою заходу було налагодження співпраці з компанією "ВіЯр" — лідером на ринку меблевих комплектуючих.

У зустрічі взяли участь директорка з персоналу "ВіЯр" Ольга Правильєва, керівниця напрямку інтернет-маркетингу Ольга Бебешко, маркетологиня Аліна Силенок, керівниця підрозділу VIYAR Academy Анна Бучинська, івент-менеджерка VIYAR Academy Ліза Панченко, а також старша викладачка кафедри комп’ютерних технологій дизайну і графіки Віталіна Садова та кандидат технічних наук, доцент кафедри Юрій Холковський.

Під час зустрічі сторони домовилися про проходження студентами виробничої практики на базі компанії "ВіЯр", а також обговорили питання проведення зовнішніх заходів у рамках дуальної освіти та індивідуальної освітньої траєкторії студентів.

Налагодження партнерських зв'язків з провідними підприємствами галузі є одним з пріоритетів Факультету наземних споруд і аеродромів. Співпраця з компанією "ВіЯр" відкриває нові можливості для практичного навчання студентів, поглиблення їхніх професійних навичок та знайомства з новітніми тенденціями у сфері дизайну та виробництва меблів.