05.04.24 

ImageJoin UP! виходить на польський ринок франчайзингу: перше агентство відкрили у Катовіце

Один із найбільших українських туроператорів Join UP! відкрив перше агентство по програмі франчайзингу у Польщі. Офіс працюватиме у Катовіце і стане 100 у франчайзинговій мережі туроператора.

У 2022 році бренд Join UP! вийшов на польський ринок як туроператор і почав співпрацювати з місцевими турагентами. Відкриття франчайзингового агентства стало наступним кроком посилення туристичного бренду на ринку.

«Зацікавленість у співпраці з нами на умовах франчайзингу у Польщі свідчить про високу довіру наших партнерів, яку ми здобули за понад рік роботи на новому ринку, — коментує Марина Дайнеко, керівниця відділу розвитку продажів Join UP!. — Наша найбільша цінність — це люди. Тому ми намагаємося підтримувати підприємців у всіх країнах, де ми працюємо, і надавати їм можливість будувати прибутковий бізнес разом із Join UP!. Також розвиток франчайзингової мережі за кордоном розширює доступ для українців у різних країнах до вже знайомого і улюбленого туристичного сервісу, створеного співвітчизниками».

Розвиток франчайзингової мережі є одним зі стратегічних векторів діяльності бренду. Цей напрямок Join UP! стартував понад 10 років тому, і станом на березень 2024 року мережа нараховує 100 туристичних агентств. З них 33 агентства відкрилися після початку повномасштабного вторгнення.

На додачу до повного супроводу по франшизі, який надає бренд, запроваджуються також нові формати співпраці для залучення нових партнерів. Марина Дайнеко пояснює: «Перед нами постає дуже багато викликів. На жаль, з початком повномасштабної війни кілька десятків франчайзингових агентств нашої мережі закрилися через окупацію, руйнування тощо. Кардинально змінилася логістика подорожей з України. Тож для збереження українського туристичного сектору у таких складних умовах вкрай важливо підтримувати і об'єднувати ринок. Для цього ми започаткували програму «Долучайся до українського» зі спрощеними умовами вступу до мережі Join UP! для агентів, що мають досвід роботи».

Сьогодні бренд Join UP! представлений на 8 ринках. Протягом 2022 року компанії бренду з’явилися в Естонії, Латвії, Литві, Казахстані, Польщі та Румунії. Зміцнилися позиції на ринку Молдови, де Join UP! представлений уже кілька років. У планах на цей рік — вихід на ринки Чехії та Словаччини як туроператора.