10.04.24 

ImageСтуденти Факультету наземних споруд і аеродромів НАУ відвідали Міжнародну будівельну виставку INTER BUILD EXPO та KIFF

Студенти 1-2 курсів Факультету наземних споруд і аеродромів разом із старшою викладачкою кафедри архітектури та просторового планування Наталією Бжезовською відвідали Міжнародну будівельну виставку INTER BUILD EXPO та Kyiv International Furniture Forum (KIFF). 

Майбутні архітектори мали нагоду прослухати лекції провідних українських фахівців галузі, взяти участь у панельній дискусії  "Освіта в архітектурі: виклик та потреби 2024 року". Вони також ознайомилися із сучасними будівельними матеріалами, технологіями, провідними тенденціями дизайну інтер’єрів, відвідали презентації та воркшопи від топових українських компаній. 

Участь у таких масштабних заходах стала для студентів НАУ безцінним досвідом. Вони змогли розширити свої професійні горизонти, надихнутися новими ідеями та рішеннями, які невдовзі допоможуть їм у відбудові України. Адже саме на плечі молодих фахівців ляже велика відповідальність за відновлення країни після перемоги.