04.05.24 

ImageКомпанія Feloni Aero оголосила про запуск новітньої лінійки БПЛА, призначених для зміцнення обороноздатності України.

Про це повідомило видання Defence Industry Europe.

"Озброєні БПЛА Feloni Aero пропонують революційне рішення, забезпечуючи неперевершену точність, маневреність і ефективність у бойових сценаріях", - повідомляє компанія. - "Завдяки незмінній підтримці з боку уряду США в рамках нещодавнього законопроєкту про витрати ми готові зробити свій внесок в оборонні зусилля України, постачаючи передові озброєні БПЛА, які переглядають парадигму сучасної війни".

Що відомо про дрони Felon?

БПЛА Feloni Aero розроблені з урахуванням різноманітних потреб військових операцій. Залежно від виконання конкретних завдань — від розвідки і спостереження до точних ударів і захоплення цілей — компанія пропонує конфігурації, що налаштовуються.

БПЛА Felon 1.0 створений для завоювання панування в небі. Розробники стверджують, що дрон поєднує в собі передові можливості спостереження та вогневу міць системи зброї калібру 5,56.

Вогнева міць безпілотника та швидке реагування стануть у пригоді під час проведення розвідувальних місій, охорони периметру або контртерористичних операцій. Felon 1.0 буде особливо ефективним у міських зонах бойових дій, а також у віддалених прикордонних районах.

Image 

БПЛА FelonX здатний вести вогонь найменшою ракетою у світі Spike. Розробники стверджують, що дрон компактний і досить вантажопідйомний, втім, точні технічні характеристики не наводяться.

Ракета Spike — це досить ефективний протитанковий засіб ізраїльського виробництва, який конкурує з такими системами, як FGM-148 Javelin.

Джерело Фокус