06.05.24 

ImageКоманда студентів Факультету наземних споруд і аеродромів долучилась до розробки концепції спортивно-реабілітаційного центру для військовослужбовців в конкурсі з відновлення України

Студенти-дизайнери Ксенія Журавльова, Анна Луценко та Ольга Бондар під керівництвом доцентки кафедри комп’ютерних технологій дизайну і графіки Лілії Гнатюк розробили проєкт "Дерево життя" ("Life tree") для міста Авангард Одеського району Одеської області. 

Ідея концепції спортивно-реабілітаційного центру полягає у створенні універсального середовища для рекреації військовослужбовців та їхніх родин, враховуючи потреби та особливості цільової аудиторії, а також перспективи розвитку громади. Концепція «Дерево Життя» символізує ріст, стійкість та відродження, що асоціюється із силою, витривалістю військових та їхньою адаптацією до цивільного життя. 

Центр має стати місцем сили, де військовослужбовці можуть знайти підтримку та ресурси для відновлення та розвитку після викликів служби. Образ дерева також асоціюється з поняттям "сім'я", що сприяє моральній та фізичній реабілітації цільової аудиторії.