10.05.24 

ImageНаціональний авіаційний університет перезапускає антикорупційну політику

Корупція — одна із двох речей, до якої у команди топ-менеджменту університету нульова терпимість. Інша — академічна недоброчесність.

Антикорупційний штаб — одна із найфаховіших організацій в цій темі. Сергій Миткалик, голова правління — заступник голови Громадської ради при НАЗК, член правління коаліції «RISE». Антикорупційний штаб створив багато діджитал-інструментів для моніторингу закупівель та інших корисних речей.

Антикорупційний штаб допоможе команді університету з оцінкою корупційних ризиків, внутрішнім моніторингом закупівель, конфліктів інтересів.

Окреме дуже чутливе питання — це повідомлення про корупцію від викривачів. Щоб студенти і співробітники не боялися заявляти про такі речі, Гаряча лінія для викривачів буде професійно адмініструватися Антикорупційним штабом, а не самими співробітниками університету. Антикорупційний штаб буде передавати відповідну інформацію для прийняття управлінських рішень.

Отже, нова Скринька і телефон довіри вже працюють:

номер: +380 73 73 45 611

електронна скринька: Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script

Telegram бот: @ya_vykryvach