19.07.22 

Image18 липня розпочала роботу одна з наймасштабніших аерокосмічних виставок - Farnborough International Airshow. 

ДП "АНТОНОВ" звернувся з листом до організаторів та учасників виставки:

«Протягом багатьох років наше підприємство було серед постійних учасників славетного Farnborough International Airshow, однієї з найвідоміших і впливових подій аерокосмічного світу, місця важливих зустрічей і переговорів, підписання угод, спрямованих на розвиток і зміцнення міжнародного співробітництва та вдосконалення світової авіаційної галузі.

Цього року ДП «АНТОНОВ» не бере участь у виставці у Farnborough Airshow через військову агресію росії проти України. російські війська принесли українському народу багато страшних руйнувань і горя. Їхні дії негативно вплинули на ДП «АНТОНОВ» та інші підприємства української авіаційної галузі. Зокрема, було знищено найбільший у світі вантажний літак Ан-225 «Мрія», деякі інші літаки «Антонов» та інфраструктуру льотно-випробувальної бази підприємства. Проте нікому не під силу знищити наше прагнення створювати і літати!

ДП «АНТОНОВ» досі існує і має пропозиції, щоб залишитися у світовій системі авіабудування. Ми високо цінуємо підтримку наших партнерів, друзів з різних країн! Ми впевнені, що після перемоги України в нинішній кровопролитній війні, світ в цілому, наша країна і ДП «АНТОНОВ» вийдуть на новий етап поступового розвитку і людських досягнень!

Дякуємо всім, хто залишається з Україною та ДП «АНТОНОВ» у цей важкий час! Разом переможемо! Бажаємо вам миру, здоров’я та успішної роботи в ім’я мирного неба та щасливого майбутнього наших літаків!»