27.08.22 

ImageЛітак ДП "АНТОНОВ" Ан-124-100 «Руслан»  виконав перевезення 82-тонного вала з Шарджи, ОАЕ, до Біллунну, Данія, на замовлення Elite Aviation Dubai

Авіатранспортний підрозділ українського ДП "АНТОНОВ", відомий в світі як авіакомпанія ANTONOV Airlines , світовий лідер перевезення важких та великогабаритних вантажів, продовжує працювати 

"Авіалінії Антонова" у взаємодії з Elite Aviation успішно виконали рейс з перевезення вала, встановленого на спеціальну раму, з Шарджи, ОАЕ до Біллунну, Данія, для виконання ремонтних робіт. Після їх завершення вал знову був доставлений в Шарджу. 

Вага вантажу склала 82 тонни. Цей проєкт став найбільш складним перевезенням, здійсненим у поточному році. 

"Виконання цього замовлення стало справжнім викликом і для вантажоотримувача, і для "АНТОНОВ", а також для аеропортових служб. Зокрема, в процесі завантаження необхідно було підняти стрілу крану на максимально допустиму висоту", − розповідає Андрій Назаренко, флайт-менеджер "Авіаліній Антонова". 

 

"Враховуючи надспекотний сезон та масу вантажу в 90 тонн, необхідно було злітати вночі, при найнижчій можливій температурі навколишнього середовища", − додає Дмитро Просвірін, очільник комерційного бюро авіакомпанії. "Попри всі складнощі, вал був доставлений до Біллунну для виконання ремонтних робіт, а після їх завершення ми повернули його до Шарджи, ОАЕ". 

“Це був складний проєкт, особливо для служб аеропорту Шарджи, які мали завершити процес завантаження/розвантаження протягом світлового дня, адже працювати вночі в аеропорту заборонено. При цьому, усі учасники процесу (екіпаж та вантажники) мали переконатися, що робота виконана без помилок, та завдання буде успішно здійснене", − каже Ерік Філіп, представник компанії Elite Aviation, який забезпечував супровід наземної частини місії.

Літаки повітряного флоту «АНТОНОВ» продовжують виконувати польоти по всьому світу. Служби, відповідальні за планування та здійснення перевезень, тимчасово базуються в Лейпцигу, Німеччина, що надає можливості ДП "АНТОНОВ" безпечно експлуатувати п’ять літаків Ан-124-100(150).