23.09.22 

ImageПро людей, які відновлюють аеродроми, розповіли в ПК "Центр"

Важливий шлях до нашої Перемоги прокладають прості люди, воїни-патріоти.

Вони лікують «аеродромні магістралі» навіть під час запеклих обстрілів, бо добре розуміють, що злітно-посадкова смуга - є чи не найважливішим об’єктом аеродрому.

Щоденна копітка праця з перших днів війни, попри вибухи, холод чи спеку. За їх плечима десятки кілометрів відновленої військової інфраструктури - вони воїни інженерного батальйону і кожен на своєму фронті прокладає свою дорогу до Перемоги.

З різними професіями але з єдиними поглядами, бажаннями і золотими руками, свідомо зробивши свій вибір, патріоти України обєднавшись стали на оборону своєї Батьківщини. 

Сьогодні, разом з досвідченим офіцерським складом, крок за кроком бійці батальйону інженерного забезпечення відновлюють інфраструктуру летовища. Кожен викладається на повну 24/7, не жаліючи свого часу і сил, адже боєздатність військових частин залежить і від них, а це найважливіший аргумент та мотиватор.

Військовослужбовці батальйону розповіли, що горді служити в одному колективі з Героями сьогодення, проводжати поглядом кожен літак та найцінніше зустрічати наших пілотів після виконання бойового завдання.

-Це те, заради чого варто жити і боронити свою країну. Ми захищаємо своїх дітей і їх майбутнє, яке може вартувати нам життя, але ми не зупинемося! Кожна позитивна новина від захисників з фронту надихає нас. Наше головне і першочергове завдання, аби пілоти могли безперешкодно злітати, бити окупанта та наближати Перемогу в небі, а на землі про аеродромну смугу ми подбаємо самі!- запевнили фахівці інженерного батальйону.