05.10.22 

ImageРосіяни під час ракетного обстрілу міжнародного аеропорту Дніпра знищили літак, який належить компанії бізнесмена Вадима Єрмолаєва.

Тепер компанія через суд добивається компенсації.

AC Terra International LTD звернулася до Господарського суду Дніпропетровської області з позовом до Росії про стягнення 259 млн грн. У таку суму вона оцінила вартість знищеного літака Gulfstream G 150 (реєстраційний номер Т7-DSD), який знаходився в аеропорту під час обстрілу.

Позовну заяву поки що залишили без руху через недоліки. 

AC Terra International LTD з Британських Віргінських островів – основний власник торгової компанії Астерра, яка займається дистрибуцією сільськогосподарської техніки New Holland в Україні. На її сайті вказано, що AC Terra International належить Єрмолаєву.

Нагадаємо. 15 березня в результаті ракетних ударів була зруйнована злітно-посадкова смуга аеропорту Дніпра. Пошкоджено термінал. Масштабні руйнування.

10 квітня 2022 року збройні сили рф здійснили цілеспрямований ракетний обстріл аеропорту Дніпра. Був зруйнований сам аеропорт та інфраструктура поряд з летовищем. Поранення отримали шестеро рятувальників, які потрапили під повторний обстріл, розбираючи завали.

Джерело liga.net