07.10.22 

ImageПідрозділи спецпризначення Нацгвардії отримали 32 одиниці техніки: квадроцикли та пікапи від компанії "Українські вертольоти"

ПрАТ "Авіакомпанія "Українські вертольоти" вкотре надала благодійну допомогу воїнам Національної гвардії України на майже 21 млн гривень.

Автомобілі підвищеної прохідності та квадроцикли, медичне майно й різне спорядження отримають підрозділи спеціального призначення Нацгвардії України, які з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України виконують завдання в найгарячіших точках на всіх рубежах і напрямках, де ведуться активні бойові дії.

"На сьогодні загони спеціального призначення НГУ виконують завдання в районах активних бойових дій. Дана техніка буде залучена для підвищення ефективності виконання ними завдань: мобільності, підвезення боєприпасів, евакуації поранених", – розповів начальник одного зі структурних підрозділів ГУ НГУ полковник Олег Кравченко.

Нагадаємо. Затримано та повідомлено про підозру генеральному директору комерційного підприємства, який не повернув НГУ 10 вертольотів.