10.11.22 

ImageФормула-1 шукає іншого спонсора- авіакомпанію, оскільки переговори про продовження контракту з Emirates  не принесли результатів. 

Кажуть, що ніби F1 цього разу запросила більшу суму, яку Emirates вважає занадто великою. Згідно з останніми повідомленнями, інша авіакомпанія вже розглядається, що свідчить про те, що відносини Формули-1 з Emirates незабаром можуть припинитися.

Згідно зі звітом SportBusiness, Формула-1 просить приблизно вдвічі більше, ніж поточна сума спонсорства в 25 мільйонів доларів.

Emirates є одним із найпомітніших брендів у світі спорту, часто представлений на футболках гравців і спортивному одязі, а також на стадіонах. Авіакомпанія уклала угоди з деякими з найбільших футбольних команд у світі, включаючи «Реал Мадрид», «Мілан» і ФК «Арсенал».

Портфоліо Emirates в тенісі включає такі турніри Великого шолома, як Франція, США та Відкритий чемпіонат Австралії, а також десятки гучних подій ATP. Emirates також спонсорує понад 15 глобальних змагань з гольфу, підтримує команду Нової Зеландії з вітрильного спорту та займається іншими видами спорту, зокрема крикетом, велоспортом і регбі.

Джерело simple flying