15.02.23 

ImageПід час останньої масованої ракетної атаки РФ по Україні, збиваючи іранський дрон-камікадзе, постраждав український пілот Дмитро Шкаревський.

Він отримав поранення і перебуває у шпиталі, повідомляє "Фокус".

Про свій стан здоров'я льотчик повідомив підписникам на своїй сторінці в Instagram.

"Я дивом живий! Дякую вам всім за теплі слова, підтримку та переживання! Моє самопочуття звичайно бажає бути кращим, але найгірше точно позаду. Це моя історія на все життя", — написав український пілот.

Дмитро додав, що на нього очікує операція і подальша реабілітація, але він сподівається, що все буде добре. Подробиць інциденту пілот не повідомив.

Image

Хлопець активно веде свою сторінку в соцмережі. Відомо, що нещодавно він одружився, а 2019 року закінчив Харківський університет повітряних сил. Під час війни український льотчик здійснював бойові вильоти на літаку МіГ-29.

Дружина Шкаревського Лілія кілька днів тому розповіла, що льотчика збили. За її словами, о 4-й годині ранку вона отримала від чоловіка повідомлення про те, що він живий, але спочатку не надала цьому значення, вирішивши, що це чергова фраза. Але згодом з'ясувалося, що він опинився в лікарні.

Жінка повідомила, що ділиться своїми емоціями в соцмережі для того, щоб співвітчизники знали, якою ціною все це дається захисникам України.

Згодом вона опублікувала сторіс, у якому згадала, що льотчика прооперували, і він відходить від наркозу.

"Дякую всім за молитви і теплі слова. Ще посміємося з вами над тим, як because_pilot [назва сторінки пілота в соцмережі] співав Степана Гігу", — написала Лілія Шкаревська.