14.05.23 

ImageДелегація ДП "АНТОНОВ" відвідала "European Defence and Security Summit"

11 травня 2023 року в Брюсселі, Бельгія, відбувся п’ятий саміт з оборони та безпеки «Забезпечення майбутнього Європи: між співробітництвом та інтеграцією» від European Business Summits. 

На запрошення організаторів цей захід, спрямований на поглиблення співпраці між приватними та державними структурами, відвідала делегація ДП "АНТОНОВ" на чолі з в.о. генерального директора Євгеном Гавриловим. 

Під час свого виступу очільник ДП "АНТОНОВ" розповів про нинішній стан підприємства. 

Він висловив вдячність країнам Європи за підтримку України в такий складний час протистояння рашистській навалі. Окремо закликав компанії світової авіаіндустрії гуртуватися, поєднувати зусилля, не дослухатися до провокацій з боку росії та переглянути своє ставлення до України як до партнера у реалізації міжнародних авіаційних проєктів. «Ми відрізняємося від росії! Ми – українці! Іноді партнери висловлюють побоювання, що їхні технології будуть передані в росію. Цього не станеться!» – наголосив Євген Гаврилов. 

Прикладом такої успішної взаємодії він зокрема назвав плідну роботу повітряного парку "Авіаліній Антонов" на базі аеропорту "Лейпциг-Халле", Німеччина, де також налагоджено діяльність сервісного центру з технічного обслуговування літаків.