02.06.23 

Стійкі лакофарбові матеріали для зовнішніх та внутрішніх робіт 

Створити міцне, довговічне та естетичне покриття найпростіше за допомогою фарби. На щастя користувачів стійкі лакофарбові матеріали представлені на ринку в широкому асортименті. Є можливість обирати фарби різних відтінків, текстури (матові чи глянцеві), з різноманітними ефектами. Також лакофарбові матеріали створюються для зовнішніх та внутрішніх робіт, вони відрізняються рівнем стійкості до вологи та негативних атмосферних явищ. Розглянемо популярні різновиди фарб для зовнішніх та внутрішніх робіт. 

Емаль олійно-фталева Sniezka Supermal білий глянець ( RAL 9003 ) 0,8 л

Стійкі фарби для створення естетичного інтер'єру 

Сучасні фарби дозволяють створити естетичне покриття на стінах чи стелі всередині будь-якого приміщення. Головне — правильно обрати склад, котрий точно відповідає особливостям експлуатацію. 

Мають попит латексні інтер'єрні фарби, зокрема Sniezka Mattlatex. Після повного висихання така фарба створює міцне матове покриття, стійке до частого миття. Завдяки технології Antireflex фарба маскує незначні нерівності. Також фарба антистатична, тобто вона не притягує пил. У процесі фарбування фарба не створює патьоків, не лишає смуг, відрізняється гарною вкривністю.

Акрилатна латексна фарба від бренду CONTACT формує шовковисто-матову поверхню, котра надійно захищає стіни чи стелю від вологи, пошкоджень. Завдяки особливостям складу, така фарба має властивість розширюватися та звужуватися разом із поверхнею, під впливом зміни температур. Такою фарбою можна фарбувати не лише стіни в приміщенні, але й фасади, дахи, цоколі та інші об'єкти назовні. 

Прозорі, стійкі до пошкоджень лаки 

Лакові суміші найчастіше застосовуються для створення стійкого покриття на об'єктах з натурального дерева. Основні переваги лаку: 

  • зручність нанесення; 

  • створення міцного, прозорого покриття, стійкого до впливу ультрафіолету, перепадів температур; 

  • підкреслення естетики структури дерева. 

Одними з найпопулярніших вважаються акрилові лаки, котрі не мають різкого специфічного запаху, а також відрізняються легкістю нанесення. Акриловий лак швидко розрівнюється, створюючи рівне покриття. Найчастіше акриловим лаком фарбують дерев'яні меблі, панелі, іграшки, хоча ним можна покривати також мінеральні тинькування, гіпсокартон.

Для фарбування паркету можна вибрати лак VIDARON LAKIER BEZPODKLADOWY. 

Такий матеріал відрізняється м'яким запахом, гарною плинністю та адгезією до основи. Повністю сухе покриття відрізняється гарними показниками стійкості, виникнення подряпин та плям.

Фарба гумова CONTACT шоколадна (RAL 8017) 12 кг

Оригінальні декоративні ефекти 

Створити незвичайний інтер'єр можливо за допомогою тинькування, котрі створюють різноманітні ефекти. Залежно від обраного складу можна створити венеційське тинькування, ефект шовку, мозаїки, мармурового покриття, гротто, оксамиту. 

Обрати лак, фарбу, емаль, грунтівку чи декоративне тинькування ви завжди зможете в магазині «ОколоРемонта».