17.07.23 

ImageУкраїнська авіакомпанія SkyUp оновила форму для працівників.

Бортпровідниці відмовилися від підборів і носитимуть сучасні найки. Зараз на відновленій швейній фабриці у Чернігові шиють нову форму для чоловіків. 

Попри те, що український авіапростір закритий для цивільних літаків, у компанії вирішили зайняти нішу в європейському просторі і новою формою хочуть показати гендерну рівність в Україні. 

Доленосний дзвінок, який підтримав людей та зберіг півтори тисячі робочих місць одразу двох українських компаній. 

Керівниця консалтингової агенції у сфері моди Frame Fashion- Ольга Цареградська розповіла, як на початку квітня минулого року отримала дзвінок із Чернігова, з фабрики – що, ми готові працювати, готові відшивати замовлення. І тоді Ользі з командою це дуже відгукнулося, тому вирішили підтримати дівчат, які залишилися в місті й розмістити замовлення пошиття фірмового одягу для компанії SkyUp. У компанії кажуть, були можливості відшиватися в Китаї чи Туреччині, але обрали саме Чернігів заради підтримки українського незламного бізнесу і, звісно, – економіки країни. На фабриці стверджують, що це не просто співпраця, це ще й можливість розвиватись, а також забезпечувати роботою своїх співробітників і не тільки. Зараз на фабриці відшивається нова форма для екіпажів, які, попри закрите небо України, зараз літають за кордоном.

Джерело Новий