20.10.23 

ImageМи відзначаємо цей день в умовах війни та щоденного протистояння ворогові.

Висловлюємо кожному причетному щиру подяку - за сумлінну працю, відданість професії та мрію якнайшвидшого відновлення повноцінної роботи.

Як зазначив очільник Украероруху Андрій Ярмак, все, що нам вдалося за цей рік, – ми зробили завдяки безпрецедентній підтримці держав-членів EUROCONTROL та самої Агенції.

Започаткований Євроконтролем Європейський фонд добровільної солідарності дозволив нам забезпечити функціонування підприємства та підтримувати компетентність операційного персоналу протягом усього цього часу.

Українські диспетчери отримали можливість пройти курс відновлювальної підготовки в Національній школі цивільної авіації ENAC Training - Ecole Nationale de l'Aviation Civile (Тулуза, Франція), в Інституті аеронавігаційного обслуговування Євроконтролю (IANS, Люксембург) та на базі тренажерного центру Маастрихтського центру організації повітряного руху. 

Проводиться онлайн підготовка за програмою Federal Aviation Administration, вже заброньовані курси в Entry Point North та тренажерному центрі польських колег з Polish Air Navigation Services Agency. 

Маємо амбітні плани на весь 2024 рік!

А найголовніше - віримо у якнайшвидше відкриття повітряного простору України та відновлення польотів цивільної авіації , тому активно працюємо над реалізацією нашого Плану відновлення послуг.