16.04.24 

ImageТернопільська обласна рада звільнивши Артема Пуківського з посади директора Тернопільського аеропорту, залишила його на посаді радника на повну ставку

У свій час, будучи директором аеропорту, досить впевнено вів себе на посаді, та навіть умудрився втрапити у скандал, коли спробував прикупити у аеропорта "за дешево" резервуари для пального для свого підприємства.

Перебуваючи на посаді директора Тернопільського ОКП "ФІРМА "ТЕРНОПІЛЬАВІА-АВТОТРАНС" Артем Пуківський ввів нову посаду радника та влаштував на неї свого працівника з ресторації "Вогнем та ножем", а вже, як бачимо, і самому посада стала у пригоді.

Та чому після скандалу з продажем комунального майна з ним не попрощались назавжди? Можливо, тому що Артем Пуківський скористався лобізмом теперішнього голови ТОР Володимира Болєщука?

Нагадаємо, що пан Артем спробував себе у ролі кандидата у депутати саме від партії "За Майбутнє" представником якої і є сам Болєщук.

Також Артем Пуківський працевлаштований на посаду бухгалтера в ОСББ "Флорія-Т".

Нагадаємо, 13 листопaдa 2023 року тернопільський aеропорт отримaв нового керівникa. Зaмість Артемa Пуківського, Тернопільське облaсне комунaльне підприємство "Фірмa  “Тернопільaвіaaвтотрaнс” очолив 49-річний тернополянин Володимир Кулaк. 

Джерело tepravda