04.05.22 

ImageКомпанія Прогрестех продовжує навчання бажаючих займатися інженерною справою на традиційних курсах «airplane design & sizing». 

Попри всі труднощі, переведений в повний онлайн-модуль №3 з супромату та конструкції планера авіалайнерів успішно закінчено. Далі на слухачів чекає будівельна механіка тонкостінних конструкцій. 

Все навчання проводитиметься БЕЗКОШТОВНО! Тому компанія буде вдячна за максимальне поширення цієї новини всім вашим друзям та знайомим, яких вона може зацікавити. 

У курсі будівельної механіки будуть розглянуті три основні напрямки: розрахунок дотичних напруг при згині та крученні тонкостінних елементів (відкритого та закритого поперечного перерізу), аналіз складних випадків загальної втрати стійкості стиснутих стрижнів, аналіз місцевої втрати стійкості пластин та оболонок. 

Всі завдання будуть розглядатися на конкретних прикладах деталей і конструкцій, а розрахунки – доводитися до повноцінного їх проектування (з вибором всіх розмірів всіх елементів) та перевірки міцності.

 Щоб записатися на модуль будівельної механіки, пишіть у Телеграм  @Yuliia_Bielikova або @Oleksiy_Tretyakov