11.09.23 

ImageРозпочинається 18-й набір слухачів на курси підготовки до працевлаштування "Основи конструювання авіаційної техніки" на базі Центру дуальної освіти Progresstech-Ukraine – КПІ

Програма навчання передбачає ознайомлення слухачів з основами аеродинаміки, конструкцією авіалайнерів та їхніми системами, технологіями літакобудування та вивчення програмних продуктів для 3D моделювання конструкцій (CAD) та їхнього аналізу.

Навчання забезпечує Learning Management System, тож воно відповідає усім стандартам сучасного інжинірингу та дозволяє випускникам отримати помітну перевагу в конкуренції на ринку праці.

 Термін навчання – 2 місяці.

 Заняття починатимуться після 16:00 та проходитимуть 4-5 разів на тиждень.

  Форма навчання – онлайн.

Progresstech-Ukraine запрошує до співпраці студентів останнього курсу бакалаврату, магістрантів та всіх зацікавлених випускників технічних спеціальностей закладів вищої освіти.

Last but not least: усім випускникам курсів, що вдало закінчать навчання, традиційно буде запропоновано пройти співбесіду на вакантні інженерні посади (https://progresstech.ua/vacancy).

Щоб почати навчання вам потрібно:

Подати заявку – до 01 жовтня 2023 року.

Пройти конкурсний відбір (тестування*) – 03 жовтня 2023 року.

Почати навчання – з 09 жовтня 2023 року.

Посилання на реєстраційну форму:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScllkD3qlUoxY4BRWyaguFJNBfVUZMsRfGREo1qSVsmj9Jc3Q/viewform?fbclid=IwAR1XfcPhv8SkBTRN1EMh-Z3C0-CWuUl82qepLEEsEdl3W420GVIN_vrh_jQ

P.S. Трохи статистики, що зібрана за минулі 17-ть наборів на ці курси:

зареєструвалося: понад 1200 охочих;

 за результатами тесту було зараховано до груп навчання: 417 слухачів;

 вдало закінчили навчання та отримали сертифікати: 287 слухачів;

 працевлаштувалися у Progresstech-Ukraine: 214 слухачів.