30.05.22 

ImageАвіакомпанія "Авіалінії Антонова", яка співпрацює з компанією Chapman Freeborn Germany, успішно виконала три рейси Ан-124-100 для транспортування нового мобільного генератора газової електростанції та супутнього обладнання з Люблани, Словенія, до Кано, Нігерія.

Поставлений вантаж, включаючи генератор, турбіну та додаткове обладнання, важив близько 200 тонн. Проект розроблявся рік, повідомила прес-служба "Антонова".

"Вся команда Антонова, всі підрозділи від комерційного до операційного, планування маршрутів та планування навантаження тісно співпрацювали з нашим клієнтом та агентами, щоб забезпечити безпечну доставку цього важливого вантажу, який забезпечить потреби в енергії в Нігерії", – розповів Євген Ківа, комерційний директор "Антонова". - "Наш професійний льотний екіпаж та технічний персонал забезпечили безперебійне виконання польотів, а вантаж прибув безпечно та вчасно, готовий задовольнити свої гуманітарні потреби".

Українська компанія "Антонов" продовжує літати по всьому світу, віддаючи пріоритет польотам для українського уряду, Strategic Airlift International Solution (SALIS) та гуманітарних місій.

"Авіалінії Антонова", світовий лідер у сфері перевезень важких вантажів, також обслуговує комерційні рейси, використовуючи свій парк з п’яти Ан-124-100.

"Ми продовжуємо працювати, незважаючи на труднощі, з якими зіткнулися після російського вторгнення, та збитки, які вони завдали нашій базі в Гостомелі та частині наших літаків", – каже виконуючий обов’язки генерального директора компанії "Антонов" Євген Гаврилов. - "Служби, відповідальні за планування перевезень та обслуговування літаків, тимчасово переміщені в німецький Лейпциг. Це дозволяє нам забезпечити подальшу безпечну експлуатацію літаків флоту "Антонов", – підкреслив він.