07.07.22 

ImageУгорський лоукостер Wizz Air заявив про новий набір персоналу на бази в Лондоні-Лутоні, Лондоні-Гатвіку, Кардіффі, Будапешті, Дебрецені, Тирані, Ларнаці та Кутаїсі.

Українцям пропонують подавати заявки на вакансії бортпровідників, пише www.the-warsaw.com.

Лоукост-перевізник із Угорщини запрошує громадян України, які мешкають у Польщі, подавати заявки на вакансії бортпровідників у зазначених містах.

Залишити заявку можна тут.

Wizz Air буде набирати українців як з досвідом роботи в авіації, так і без. Новим членам екіпажу авіакомпанія надасть конкурентоспроможну заробітну плату, зручний щомісячний графік та можливість вибору з низки кар'єрних можливостей. Йдеться про посади інструктора, спеціаліста з обслуговування клієнтів, а також участь у програмі "Від бортпровідника до капітана".

Бортпровідники Wizz Air також можуть скористатися знижками на польоти та бонусами для сім'ї та друзів. Авіакомпанія пропонує роботу в дружньому, сприятливому та багатокультурному середовищі. 

"Нещодавно ми створили понад 100 вакансій бортпровідників для українських кандидатів у Польщі. Тепер настав час для наступного кроку в інших країнах. Робота у Великій Британії, Албанії, Кіпрі, Угорщині та Грузії може стати чудовою можливістю для розвитку", – розповів Андраш Радо, старший менеджер з підбору персоналу компанії Wizz Air.