23.07.22 

ImageТермінал 4 міжнародного аеропорту імені Джона Кеннеді зібрав 30 000 доларів, щоб допомогти Україні подолати наслідки російської війни.

Понад 30 000 американських монет було зібрано для допомоги Україні в одному терміналі 4 аеропорту, і цим аеропортом є Міжнародний аеропорт імені Джона Ф. Кеннеді в Нью-Йорку . В рамках державно-приватного партнерства щойно передали чек українській благодійній організації "Razom".

Відповідно до програми 4Good в аеропорту JFK проводять благодійну програму та програму сталого розвитку, яка збирає близько 100 000 доларів на благодійність.

Для Роела Хуінінка, президента та генерального директора JFKIAT, підтримка Razom була природною відповіддю на війну Росії проти України. 

Робота Razom добре узгоджується з цілями 4Good. Серед інших добрих справ, які Razom зробив після російського вторгнення в Україну, була евакуація дітей з обмеженими можливостями та їхніх сімей із зон ризику та, згідно з веб-сайтом Razom, "надано понад 200 тонн тактичної медицини, лікарняного приладдя та ліки та засоби зв’язку, які доставляють наші волонтери та партнери по всій Україні".

Джерело simpleflying