09.09.22 

ImageАвіакомпанія Air Moldova з 1 жовтня відновить авіаперельоти до Москви. 

Своє рішення в авіакомпанії пояснили турботою про своїх громадян, які бажають повернутися додому або возз'єднатися з сім'ями. 

Також  в компанії зазначили, що рішення про відновлення польотів пов'язане з вимогами пасажирів використовувати квитки, придбані в період пандемії та після закриття повітряного простору в лютому. 

«Ці обставини спричинили труднощі, з якими щодня стикаються сотні наших співгромадян: необхідність повторної купівлі квитків за завищеними цінами, триваліший час витрачений у дорозі, тривалі та стомлюючі польоти з пересадкою. Особливо важкими є поїздки у разі невідкладної медичної допомоги. 

Швидкі та безпечні авіаперельоти є необхідністю для наших громадян. Відновлення авіасполучення з Російською Федерацією – це відповідь на вимоги наших співвітчизників. Безпека та комфорт польотів є пріоритетом компанії, у зв'язку з цим Air Moldova продовжуватиме прагнути та реагувати на потреби та запити наших пасажирів», - повідомили на сайті Air Moldova .

Нагадаємо. З кінця лютого молдовські авіакомпанії припинили польоти до міст Росії та не відновили рейси у цьому напрямку після часткового відкриття повітряного простору Молдови .