05.10.22 

ImageПочесну відзнаку “За мужність та відвагу” вручено воїнам зенітного ракетного полку Повітряного Командування "Центр".

Про це повідомила Служба зв’язків з громадськістю Повітряного командування "Центр".

Держава і народ України дякує своїм захисникам за оборону рідноі землі.

Славетний зенітний ракетний полк - мужній колектив професіоналів і нескорених людей. З перших днів повномасштабного вторгнення зенітники стійко боронять рідну землю від окупантів. 

Вони першими у 2014 році стали на захист своєї країни, першими відбивали атаки ворога на донецькому напрямку, рятували людей і військову техніку і перші зазнали втрат.

Зараз захисники і захисниці з честю і відповідальністю виконують бойові завдання на особливо важливих напрямках. 

Днями з нагоди Дня частини командувач повітряного командування "Центр" Повітряних Сил генерал-лейтенант Анатолій Кривоножко від імені Глави держави вручив почесну стрічку "За мужність та відвагу" командному та особовому складу, як символ боротьби і незламності, волі і героїзму.

Присутні хвилиною мовчання вшанували полеглих Героїв, згадали всіх поіменно та поклали квіти до пам’ятного знаку.

До дня створення військової частини очільник повітряного з’єднання вручив військовослужбовцям державні та відомчі нагороди, погони з нагоди отримання чергових військових звань, побажав невичерпної енергії, міцного здоров’я, Божого оберегу. А також зазначив, що збереження життя і здоров’я кожного є найціннішим завданням сьогодення в боротьбі за нашу Батьківщину!

Нині, всі військовослужбовці повернулись на визначені бойові позиції, де продовжують боротьбу за нашу незалежність, волю і свободу!

Ми нація, тому ми вистоїмо і Переможемо!